aina's FotoPage

By: aina yanty

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Friday, 24-Oct-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
high tea at home..

 
 
hehhee...tringin nak makan kuetiau..so masak la kuetiau hr ni..sedap la pulak..dpt pujian dari my hubby!ish!tu nak suh masak lagi la tuu...


Thursday, 23-Oct-2008 12:46 Email | Share | | Bookmark
yaaaeeeeee....

jom jogging mama..
cak!!
yeah...
dh lama tak bwk ammar pegi playground..ye la 2-3mgu ni tak sihat je...npk sgt dia seronok dpt main2...abis dh mama dgn ayah asyik sibuk je...
actually playground ni dpn umah je...tp ntah kenapa jarang2 dpt pegi..
slalu pun sampai rmh dh gelap..mana taknya lps balik keje ada je plannya...tak mama,ayah..suka buat plan!


Wednesday, 22-Oct-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
mana ammarr..?

 
mcm anak tucin!tgh mama sibuk nak simpan baju yg dh ayah lipat tb2 si ammar masuk dlm wardrobe ni..ya Allah anakku...nakalnya...


Wednesday, 22-Oct-2008 06:17 Email | Share | | Bookmark
tarrraaaaaaaaaaa.....

ni la rupanya...begitu moist sekali!
nak citer gak w/pun dh lama aku buat!!masa cuti nuzul quran aritu..tarrraa...ni la kek pertama yg aku buat..kek choc moist!!sedap giler..mcm tak pecaya je..hehehehe...nak order bleh le...hehehhe


Saturday, 18-Oct-2008 01:10 Email | Share | | Bookmark
cerita raya

same kaler plak ngan cushion rmh tokki ni!
punya la susah nak pakai kopiah ni..
assistant yg sgt rajin..
View all 6 photos...
raya 2008 ok ok aja..1st raya kat bruas..huhu..tp ok la...takde nangis2 lg..tp as usual,letih banget kalo beraye kat sini..compare kalau kat beraya kat ipoh,lepas salam2 raya dh blh lepak2 tgk tv!
so..ni la gambar2 raya yg sempat di ambil..theme kami hijau thn ni!


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net